OVER

Podologiepraktijk Roelofs


Voeten. Ze staan aan de basis van ons lichaam. Een verkeerde voetstand kan de balans in het gehele lichaam verstoren, met vervelende klachten tot gevolg. Denk aan pijn in de knieën, heupen, rug, nek, schouders en in de voeten zelf. Wanneer deze pijnklachten u in uw dagelijks leven belemmeren, kunnen wij uitkomst bieden.
Tijdens een uitgebreid onderzoek kijken we naar de voet- en houdingsstand en hoe deze in relatie staat met de pijnklachten. Door het plaatsen van dunne elementjes onder de voet kunnen we de voet- en houdingstand direct verbeteren. Wanneer we met deze elementen therapie-/ steunzolen aanmeten, zullen klachten afnemen en vaak helemaal verdwijnen.
Herkent u zich hierin of heeft u klachten zonder verklaarbare reden? Neem dan gerust contact met ons op. Een verwijsbrief van de huisarts is niet noodzakelijk. Podologiepraktijk Roelofs is gevestigd in Tynaarlo en lid van Landelijk Overkoepelend Orgaan voor de Podologie –stichting LOOP.
Waarom podologiepraktijk Roelofs

Wij, Rick en Ingrid Roelofs zijn in 1999 de praktijk gestart in Zuidlaren. Waar dit in de beginjaren bestond uit een kleine ruimte naast de schoenenwinkel en schoenreparatie, is dit inmiddels uitgegroeid tot een zelfstandige praktijk gevestigd in Tynaarlo. Wij zijn beiden opgeleid tot register podoloog en podoposturaaltherapeut.

Binnen de praktijk is het maken van therapie-/ steunzolen een echt ambacht vak. We maken alle zolen met de hand. Uiteraard is het mogelijk dit uit te besteden of middels machines kantenklare zolen te fabriceren. Daar kiezen wij bewust niet voor.

Door het zelf maken van de zolen weten we precies welke elementen er in de zolen komen en op welke plek. Daarnaast kiezen we ons eigen materiaal wat de kwaliteit waarborgt. Tot slot kunnen we op deze manier er voor zorgen dat de zolen zo dun mogelijk zijn, waardoor ze beter in de schoen passen.


Afspraak maken


Wilt u meer informatie over onze diensten of direct contact met ons opnemen?

Neem contact met ons op